march, 2020

En tur på fjorden med Stand Up Paddling

SUP til blå mandag i Roskilde

Aktiviteten

Stand Up Paddling er det nyeste nye og selvfølgelig også en aktivitet det er muligt at prøve til blå mandag i Roskilde.

Når I kommer på havnen i Roskilde starter vi med at få alle klædt varmt på med våddragt og sko. Derefter går de første 15 minutter med at tale om udstyr, brug af udstyr og god adfærd og regler på vandet. Herefter er det tid til at komme på vandet og øve balance og padleteknik, først på knæ og bagefter stående. Når alle er trygge og har fået balancen er vi klar til en padletur på fjorden med konkurrencer og sjov tilpasset gruppen. Efter ca. 1 times tid på fjorden er det tid til at vende næsen mod land og tilbage hvor vi startede. Vi har mulighed for et hurtigt bad og et varmt omklædningsrum efter turen.

Sikkerhed er vigtig for os og vi benytter selvfølgelig svømmeveste, har uddannede instruktører og har 1 instruktør per 8 deltagere.

Roskilde Kajakpolo & SUP tilbyder Stand Up Paddling med plads til maksimum 16 deltagere ad gangen

Prisniveau: kr. 400,- person – det tager 2,5 time. Der betales 25% i depositum og booking kan ikke annulleres eller ændres indenfor 30 dage før eventdato.

Ønskes wellness efter SUP turen kan vi tilbyde til et varmt vildmarksbad i vores Surf Camp. Kontakt os for nærmere aftale.

Aktiviteten her kan laves i tidsrummet 1. maj til 1. oktober

Stand Up Paddling er een af mange aktiviteter som er at finde i Roskilde til BLÅ mandag.

Bookes via kontakt@blaamandagroskilde.dk

Time

Year Around Event (2020)

Roskilde Explorer - blå mandag i roskildePicnickurv blå mandag i Roskilde
X