Find svar på dine spørgsmål

At holde en samlet Blå mandag med mange tilbud i byen er en ny måde at gøre tingene på. I hvert fald i Roskilde. Det fungerer fint i andre større byer. Men der er oftest mange spørgsmål til en ny måde at gøre tingene på. Dem har vi forsøgt at besvare på siden her. Er der ting som ikke er besvaret her, kan email adressen nedenfor benyttes, og vi vil svare indenfor 24 timer.

Spørgsmål til Blå Mandag

Hvorfor Blå mandag i Roskilde?

Ønsket med et samlet setup til Blå mandag i Roskilde er at give konfirmanderne en sjov og tryg blå mandag sammen med en masse klasse- og skolekammerater. Tidligere har det været kutyme at tage til København på blå mandag. Det er det ikke længere. Nu sker det i Roskilde By. Med en masse sjove aktiviteter og gang i den. Det bliver en god dag for alle..

Hvad er Blå mandag i Roskilde?

Blå mandag i Roskilde er et samlet tilbud af sjove aktiviteter, gode shopping muligheder og fælles oplevelser, både for klassen og på tværs af klasser og skoler på midt og vestsjælland. Byens aktører spiller sammen for at sikre den gode og sjove dag hvor fællesskabet kan blive dyrket i nogle trygge rammer.

Der er adgang til +20 sjove aktiviteter med en særlig konfirmandpris. Der findes forskellige aktiviteter, nogle med meget fart på, andre med fællesskab og samarbejde, ALLE med grin og store smil. Der er gode tilbud at finde i Roskildes butikker og masser af muligheder for at få købt den ekstra gave som der måske blev givet penge til. Alt sammen i trygge rammer i Roskilde. Det bliver en god dag for alle i konfirmationsalderen.

Hvem kan deltage?

Alle elever på konfirmationsårgangen er velkommen.

Hvad koster aktiviteterne?

Priser på aktiviteterne fremgår under hver enkelt aktivitetsbeskrivelse. Alle priserne er særlige konfirmandpriser som er tilgængelige ifm. blå mandags aktiviter.

Det vil være muligt at finde beskrivelse af arrangement samt priser under aktiviteter.

Hvem er arrangør af BLÅ mandag i Roskilde?

Et samlet BLÅ mandag tilbud er igangsat af en håndfuld aktører med et ønske om at holde konfirmanderne i, og tiltrække konfirmander til Roskilde, og give dem en sjov og tryg BLÅ mandag. Roskilde har mange gode tilbud, men de bliver kun synlige hvis de bliver vist sammen.

Er det trygt at deltage i BLÅ mandag i Roskilde?

En af de ting som er vigtige for en god BLÅ mandag i Roskilde kan blive en success, er at det bliver en tryg dag for konfirmanderne. Arrangørerne gør sit ypperste for at koordinere internt og skabe nogle trygge rammer. Alle aktiviteter er selvfølgelig forsikringsdækket og bemandet med godkendte instruktører.

OBS: tiltrods for ovenstående så er deltagelse i BLÅ mandag i Roskilde helt på eget ansvar. Sund fornuft skal benyttes af alle deltagere og instruktioner givet af personale hos de forskellige aktiviteter skal til enhver tid følges.

Hvad er de gode råd til forældrene?

BLÅ mandag er de unges dag og selvom klassen gerne vil lave aktiviteter sammen, har alle sjældent de samme ønsker til hvilke aktiviteter det skal være. Derfor har BLÅ mandag i Roskilde aktiviteter for ALLE ønsker og behov. Der er nogle med fart, nogle med højde, en med både fart og højde, andre mere stille. Noget for enhver smag. Ved alle aktiviteterne er det muligt at deltage i grupper af forskellige størrelser, dog med et naturligt maksimum antal flere steder. Der er begrænset plads i helikopteren, på lasergame banen, til bumper ball etc.

Vi opfordrer til at lade de unge selv planlægge og bestemme hvilke aktiviteter de vil deltage i på dagen. Med de mange forskellige aktiviteter er der mulighed for både at lave fælles aktiviteter med hele klasse ved de aktiviteter det lader sig gøre, og splitte op i mindre grupper for at lave enten “drenge” eller “pige” aktiviteter..for så igen at mødes senere.
Det gode råd til forældrene er: Lad de unge selv planlægge og bestemme hvad de vil. Rammerne er trygge og de unge kan godt selv 🙂

Er der spørgsmål er det altid muligt at ringe på 5389 0585 til Lars og få en snak. Hellere en for meget end en for lidt. Vi er godt klar over at de unge skal være trygge, men det skal forældrene selvfølgelig også..

 

Hvad er handelsbetingelserne?

Handelsbetingelser:

  • Deltagelse i aktiviteteren rundt om i Roskilde er på eget ansvar.
  • Instruktioner givet af personale skal følges, andet kan medføre udelukkelse fra aktivitet, uden refusion af betalte beløb.
  • Siden her facilitere kun kontakt til blå mandag aktiviteterne rundt om i Roskilde, ikke andet.

Kontakt os

Telefon

mandag – fredag – 9-17

5389 0585

Sociale medier

Facebook

X